Cevat Ünügür İlkokulu

Vizyon: Günümüz modern ve teknolojik eğitim şartlarına uygun, kültürel ve sportif alanlarda başarılı, disiplinli eğitim-öğretim sağlayan; ahlaklı ve meslek sahibi bireyler yetiştiren bir okul modeli oluşturmak.

Misyon: Atatürk ilkelerine bağlı çağdaş öğrenmeye açık bir öğretimle kendine güvenen ve çevresine karşı duyarlı, geleceğe hazır, eğitilmiş bireyler yetiştirmek...

Başarılar: 0

Saatler: 3.ve 4. sınıflarımız için 07.40-12.40 1.ve 2. sınıflarımız için 12.50-17.50
Isınma: Kalorifer / Doğalgaz
Servis Bilgisi: Okulumuza toplam 5 adet öğrenci servisi hizmet vermektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02223402021

Belgegeçer - (222) 340 2020

WEB - https://cevatunugurio.meb.k12.tr

Adres - ÇAMLICA MAH. OKUMUŞLAR SK. NO 1 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Çamlıca Mahallesi, il merkezine 7 km uzaklıkta olup gelişmekte olan bir mahalledir.

Adres - ÇAMLICA MAH. OKUMUŞLAR SK. NO 1 TEPEBAŞI / ESKİŞEHİR

Ulaşım Okulumuza, Çamlıca/Batıkent hattı tramvaylarını kullanarak ya da K17 numaralı halk otobüsü ve M23 minibüs dolmuşları ile ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, ilimiz merkez Tepebaşı ilçesi sınırlarında hizmet vermektedir.